maanantai 10. huhtikuuta 2017

Vuohenjuustolla täytetyt portobellot







Sain naapurilta lajitelman erilaisia sieniä, joten tässä on nyt päivä jos toinenkin tullut tehtyä sienistä yhtä ja toista. Herkullista! Portobellosienet sopivat hyvin grilliin ja täytettäviksi, ovat sen verran kookkaita että pysyvät hyvin ehjinä, vaikka täytettä olisikin runsaasti, lähinnä runsaassa täytteessä tällä kertaa vaarana oli kaiken sulavan juustotäytteen valuminen grillin mahaan. 

Tarvitset:
portobellosieniä yhden per syöjä
juustoraastetta, esim gouda
tilkan kermaa
vuohenjuustoa


Sekoita tilkka kermaa juustoraasteen sekaan ja pyöräytä sekaan muutama kierros mustapippuria. Laita täytettä sienen sisälle, josta jalka napsaistu pois. Lisää päälle muutama viipale vuohenjuustoa. Laita grilliin ja grillaa kunnes sieni on kypsynyt ja juusto sulanut. Tarjoa grillatun lihan lisukkeena tai sellaisenaan vihreän salaatin kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti